MBO Opleidingen Utrecht

MBO Opleidingen Utrecht

MBO Opleidingen Utrecht : MBO Opleidingen Utrecht biedt met het MBO opleidingcentra een breed aanbod MBO-opleidingen voor werkenden. De opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor volwassenen met werkervaring, kies voor erkende opleidingen op alle MBO-niveaus. Behaal een erkend mbo diploma!

MBO Opleidingen Utrecht

Om een officieel MBO-diploma niveau 2, 3 of 4 te behalen, moet je ook stage lopen. Je kunt beginnen met de stage wanneer je zelf wilt. Tijdens de stage word je begeleid door je persoonlijke stagedocent, die ook langskomt op je stageplek.

Je kunt de stage doen op je werkplek, als dit aansluit op de opleiding. Heb je geen passende baan, dan loop je bij een ander bedrijf stage.

De volledige, erkende MBO-opleidingen zijn gericht op volwassenen met werkervaring. Voor de opleidingen op niveau 2 is een diploma niet verplicht. Voor de opleidingen op niveau 3 en 4 geldt dat je met een MAVO-diploma of een VMBO-diploma (TL of GL) kunt instromen.mbo-opleiding-volgenMBO Opleidingen Utrecht Deeltijd

Deeltijdopleidingen MBO Bent u op zoek naar een opleiding mbo in deeltijd? De opleidingen van MBO zijn goed te combineren met een baan en druk gezinsleven. Onze deeltijd MBO-opleidingen worden verzorgd door heel Nederland, waarbij u kunt Utrecht voor een opleiding in de Utrechturen, overdag of op zaterdag. Ook bestaat de mogelijkheid (een deel van) de opleidingen via thuisstudie (studeren op afstand) te volgen.

MBO Opleidingen Utrecht Niveau-2

MBO niveau 2 is het niveau dat nodig is om een volwaardige plaats op de arbeidsmarkt te veroveren. Het MBO College heeft een groot aanbod MBO niveau 2 ontwikkeld, waarmee u uw kansen voor persoonlijke groei en op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot.

MBO Opleidingen Utrecht Niveau-3

De MBO niveau 3 opleidingen bij het MBO college zijn vakopleidingen die u de mogelijkheid bieden een erkend diploma te behalen en zelfstandig aan de slag te gaan. Het MBO College biedt bijvoorbeeld de opleidingen MBO Logistiek Teamleider niveau 3, MBO Medewerker Beheer ICT niveau 3 en MBO Secretaresse niveau 3 aan. Na het behalen van een niveau 3 opleiding is doorstroom naar MBO-opleidingen niveau 4 mogelijk.